Nové projektory všech velikostí s různou projekční vzdáleností

Epson - Exceed your vision

 

 

 

 

 

 

 

 
 

Nové produkty

EB-1470Ui: Laserové řešení s Full HD pro zasedací místnosti

Vytvořeno pro týmovou práci – laserové interaktivní řešení se škálovatelnou 100palcovou projekční plochou je ideální pro zasedací místnosti a pro spolupráci vzdálených uživatelů.

 

EB-2042: Výkonný XGA projektor

Tento projektor vám skvěle poslouží v kanceláři i doma. Dokáže promítnout jasný, kvalitní obraz na projekční plochu o velikosti až 300 palců a nabízí široké možnosti připojení.

 

EB-990U: Určeno pro zkvalitnění výuky

Tento WUXGA projektor s 3 800 lumeny nabízí jasný ostrý obraz o velikosti až 300 palců, který zaručí, že všichni studenti v místnosti uvidí detaily a snadno přečtou i drobná písmena. Snadno se nastavuje a nabízí širokou škálu možností připojení, díky čemuž máte rychlý přístup k obsahu z různých zařízení.

 

EB-W39: Flexibilní projektor HD Ready

Kompaktní, stylový design dělá z modelu EB-W39 s rozlišením WXGA ideální volbu pro ostré, dobře čitelné prezentace a živá videa, a to obzvláště pro pracovní pozice, kde je snadná přenosnost projektoru klíčová. Dlouhá životnost lampy a osvědčená odolnost produktů Epson nabízí bezstarostný provoz a minimální údržbu.

 
 

 

 

 

 
 

 

 

 

 
 

Zprávy

Epson investuje 16 miliard jenů do nového komplexu Hirooka Office

Seiko Epson Corporation investuje přibližně 16 miliard jenů na výstavbu nové budovy (nazvané Innovation Centre Building B) v kampusu Hirooka Office ve městě Shiojiri v japonské prefektuře Nagano. Bude se v ní nacházet hala pro výrobu prototypů a velkoobjemovou produkci velkých komerčních a průmyslových tiskových systémů a také testovací laboratoř pro digitální potisk textilií. Výstavba této budovy je součástí střednědobých plánů společnosti Epson na rozšiřování podnikání v oblasti tiskových řešení.

 
 

Promo akce

Epson Cashback

Každý zákazník, který si zakoupí některou z vybraných tiskáren Epson s inkoustovým tankovým systémem v období mezi 15. 8. 2017 a 31. 12. 2017, získá 400 Kč až 3 050 Kč zpět.

 

Kvalita tisku garantována se zárukou na 3 roky

Zaregistrujte se a získejte tříletou prodlouženou záruku na vybrané tiskárny Epson.

 

Získejte 5 let záruky na vybrané skenery epson – akce prodloužena!

Společnost Epson prodloužila tuto úspěšnou promoakci a navíc ji navýšila o pět nových modelů. Během příštích tří měsíců, bude možnost získat na zakoupený dokumentový skener prodlouženou záruku na pět let!

 

Tiskárny ColorWorks: BEZPLATNÁ PRODLOUŽENÁ ZÁRUKA NA 2 ROKY!

Ke každé zakoupené tiskárně ColorWorks C7500 nebo C3500 v období od 15.09.2017 do 31.12.2017 získáváte bezplatnou záruku prodlouženou na dva roky. Platí po registraci produktu.