Nové IP kamery pro domácnosti a firmy

 
 

Nové IP kamery pro domácnosti a firmy

Uvádíme na trh hned několik nových IP kamer pro dohled a zabezpečení. Můžete sledovat dění doma, před domem, na zahradě, v kanceláři, ve skladu, ve výrobě, v areálu firmy a nebo můžeme nabídnout kamerový systém vaší obci či městu.

 

Stáhnout porovnání všech IP kamer D-Link

 

 

 

 

DCS-2530L panoramatic view

 

Když chcete vidět opravdu vše

 

D-Link jako první uvedl v loňském roce na trh panoramatickou kameru s úhlem záběru 180°. K oblíbenému modelu DCS-960L s 720p HD rozlišením nyní přidáváme novou bezdrátovou kameru DCS-2530L s 1080p Full HD rozlišením (2Mpx) a nočním viděním do 5m.

Kamery podporují detekci pohybu a detekci zvuku. Nahrávat snímky nebo videa lze na SD kartu, ftp, e-mail nebo NAS úložiště. Lokální i vzdálený přístup je možný z aplikace mydlink Lite (pro iOS, Android a Windows Mobile) nebo z webové stránky www.mydlink.com

 

 

 

Čtěte více

 

 

 

 

D-Link DCS-935LH HD WiFi kamera

Wi-Fi HD kamera pro chytrou domácnost

Nová bezdrátová kamera DCS-935LH s 720p HD rozlišením nahrazuje oblíbený model DCS-935L. Nabízí navíc slot pro microSD kartu a lze začlenit do systému chytré domácnosti (Smart Home). Pomocí aplikace mydlink Home pro iOS a Android lze vytvořit pravidla (akce) i s jinými prvky, jako jsou sirény, čidla, chytré zásuvky.

 

 

 

D-Link DCS-4703E kamera

Venkovní kamera do firmy i na zahradu

Vigilance DCS-4703E je 3Mpx bullet PoE kamera pro vnitřní a venkovní použití, v odolném kovovém provedení včetně kovového držáku, se stupněm krytí IP66, s IR přísvitem do 20m a podporou ONVIF. Objektiv s pevnou ohniskovou vzdáleností 3,6mm nabízí vyzařovací úhel 70°.

 

 

 

D-Link DCS-4603 kamera

3Mpx kamera do firmy

Vnitřní dome kamera Vigilance DCS-4603 nabízí 3Mpx rozlišení, vyzařovací úhel 96°, napájení PoE a přísvit do 10m. Během instalace lze objektiv ručně nastavit ve 3 osách, a to horizontálně 340° (pan), vertikálně 60° (tilt) nebo otočit kolem vlastní osy o 340° (rotace). Kamera se tak může dívat nejen před sebe, ale i do boku, např. podél stěny, na které je nainstalovaná. Objektiv není motorizovaný. Kamera podporuje ONVIF.

 

 

 

D-Link DCS-7513 kamera

Profesionální kamera do areálu nebo pro městský kamerový systém

Venkovní PoE WDR kamera DCS-7513 je nyní dodávaná v nové HW revizi B1. Nabízí Full HD 2Mpx rozlišení až při 60 snímcích za sekundu, motorizovaný P-Iris varifokální objektiv 2,8mm ~ 12mm (vyzařovací úhel 33°~ 108°) a Smart IR přísvit až do 30m. Kamera podporuje kromě detekce pohybu nově i detekci obličeje (nikoliv rozpoznání) a detekci manipulace s kamerou (tamper). A to nejlepší na konec: nižší cena o 35%!!

 

 

 

D-Link DNR-322L síťový video rekordér

2-diskový NVR rekordér

Síťový video rekordér DNR-322L je nyní dodávaný v nové HW revizi B1, s novým SW. Počet kanálů se zvyšuje z původních 9 na 12 kamer, maximální výkon nahrávání je 80Mb/s a 240fps při 2Mpx rozlišení (480fps při 1Mpx rozlišení). Díky podpoře cloudu lze přistupovat k rekordéru nejen lokálně, ale i odkudkoliv vzdáleně pomocí webového prohlížeče. NVR podporuje všechny kamery D-Link a kamery jiných výrobců s podporou ONVIF.