Epson Česká republika: Proč je inkoustový tisk vhodný pro firemní prostředí?

Epson

Veškeré zde uvedené informace naleznete podrobněji na stránkách www.epson.cz

 

Nejnovější produkty, novinky, promo akce a mnohem více!

 

 

Věděli jste, že….

Epson vytvořil první kompaktní digitální tiskárnu

Jednalo se o první a nejmenší digitální tiskárnu na světě svým účelem zaměřenou na podnikání. Tato tiskárna zaznamenala významný průlom jak svou velikostí, tak i jednoduchou strukturou. Model EP-101 se navíc chlubil mimořádnou odolností a spolehlivostí. Její význam potvrzuje také fakt, že dala společnosti jméno. EP-Electronic Printer SON: EPSON.

 

Proč je inkoustový tisk vhodný pro firemní prostředí?

Firmy přecházejí na inkoustovou technologii

Technologie inkoustového tisku zaujímá ve firmách po celém světě první pozici – díky obrovskému nárůstu rychlosti, kvality, spolehlivosti a efektivnosti.

 

Proč se to děje právě nyní? Není tisk spíše na ústupu?

Výsledky průzkumů, které proběhly v rámci Evropy ukazují, že i v dnešním digitálním světě, zůstává tiskárna nezbytnou součástí pro firemní úspěch a produktivitu tím, že pomáhá zaměstnancům pracovat efektivněji.

 

Zbytečné plýtvání bude minulostí

Systém WorkForce Pro Replaceable Ink Pack System (RIPS) předchází běžným problémům s kancelářským tiskem, jako je promarněný čas, zbytečné výdaje, nízká produktivita a negativní dopad na životní prostředí. Experimentální studie, která probíhala během dvou měsíců v rámci městské policie a civilní ochrany magistrátu v Padově, srovnávala multifunkční tiskárny Epson WorkForce Pro RIPS s tradičními laserovými tiskárnami. Studie analyzovala širokou řadu parametrů, které odhalily ekonomické, administrativní i ekologické výhody vyplývající z použití inkoustové technologie RIPS.

 

Epson investoval 20 miliard jenů do nové továrny, aby ztrojnásobil produkční kapacitu inkoustové tiskové hlavy.

Očekávaný růst trhu inkoustových tiskáren stojí za rozhodnutím investovat 20 miliard jenů (přes 170 mil USD) do nové továrny u Hirooka, aby se ztrojnásobila produkce jedinečné tiskové hlavy PrecisionCore.

 

 

Případová studie

Firma Quantum, a.s. vyměnila laserové tiskárny za WorkForce Pro

Quantum, a.s. je ryze českou společností a zároveň jedním z největších dovozců plynových zásobníkových ohřívačů vody v České republice. Firma plánovala decentralizaci tisku a hledala pro tyto účely tiskárny, které by šetřily nejen náklady, ale i čas pracovníkům. Očekávání nejlépe splnily tiskárny Epson.

 

První případová studie na Slovensku! Školka Vilka vzdělává děti interaktivním projektorem Epson

Školka Vilka je předškolní zařízení zaměřené na všestranný rozvoj dětí. Hlavní důraz se klade na výuku cizích jazyků – angličtina a španělština. V souvislosti s výukou angličtiny se rozhodli využít multi-smyslový program Jolly Phonics, který vyžadoval interaktivní projektor. Očekávání školky nejlépe splnil projektor Epson.

 

Promo akce

TŘÍLETÁ PRODLOUŽENÁ ZÁRUKA JE NYNÍ DOSTUPNÁ I PRO TISKÁRNY S INKOUSOTVÝM TANKOVÝM SYSTÉMEM

Vaši zákazníci mohou nyní těžit z výhod prodloužené záruky na 3 roky u každé zakoupené tiskárny s inkoustovým tankovým systémem.

 

KVALITA TISKU GARANTOVÁNA SE ZÁRUKOU NA 3 ROKY

ZAREGISTRUJTE SE A ZÍSKEJTE PRODLOUŽENOU TŘÍLETOU ZÁRUKU Spolehněte se na skutečnou kvalitu tiskáren Epson.

epsonLogo