ASUS CHROMEBIT – Unikátní PC do kapsy!

 

Zapojte ho kde chcete

Malý, ale milý. ASUS Chromebit CS10 se vyznačuje elegantním provedením, které se hodí do jakéhokoli prostředí. Různé monitory mají konektor HDMI umístěný v různých částech a pod různým úhlem. Proto je součástí balení prodlužovací kabel nebo flexibilní konektor Flex Connect HDMI. Díky nalepovacímu suchému zipu můžete Chromebit CS10 schovat za monitor či televizi, nebo jej naopak upevnit zepředu, abyste k němu měli pohodlný přístup. Chromebit je charakteristický nezaměnitelným designem od společnosti ASUS a inovacemi od společnosti Google, díky kterým si vysloužil ocenění 2015 Good Design Award a 2016 CES Innovation Award.

* Možnost využít prodlužovací kabel nebo konektor Flex Connect HDMI se liší podle regionu. Zkontrolujte místní dostupnost.

Vždy aktuální a neustále ve spojení

ASUS Chromebit CS10 s operačním systémem Chrome OS vás zbaví starostí s aktualizacemi systému a antivirovou ochranou a sám vytvoří bezpečné digitální prostředí. Automatické aktualizace zajistí, že vždy budete mít k dispozici ten nejnovější software, zatímco integrovaná antivirová ochrana uchová vaše data v bezpečí. Nastavení počítače Chromebit je stejně snadné jako přihlášení k účtu Google. Bez obav můžete přidávat další uživatele. Vaše data budou uložena odděleně a bezpečně. S každým počítačem Chromebit získáte 100 GB volného prostoru na Disku Google* – získáte tak přístup nejen ke všem potřebným souborům, ale také k oblíbeným službám Google. Jednoduše se přihlaste ke svému Gmail účtu a využívejte cloud kdykoli a odkudkoli.

Zůstaňte ve spojení

S počítačem ASUS Chromebit CS10 budete rázem blíže ke své rodině a přátelům. Stačí jej připojit k TV, jednoduše nastavit, přihlásit se k účtu Google a můžete ihned začít komunikovat prostřednictvím Google Hangouts.

 

 

 

 

The specifications and price are subject to change without prior notice.
® 2016 ASUSTek Computer Inc. All rights reserved.
Legal information       Privacy Policy