D CLEAN – Udržujte elektroniku v čistotě

D Clean Čistící roztok na monitory TFT/LCD/plazma(250ml)

 

D Clean Čistící roztok na monitory TFT/LCD/plazma(250ml) je efektivní čisticí prostředek na údržbu TFT obrazovek, laptopů, plochých obrazovek, PDA a LCD obrazovek, povrstvených a nepovrstvených skleněných ploch (např. zrcadla, snímače mikrofilmů, scanery, zpětné projektory, čočky). Jemně a účinně odstraňuje prach a nečistoty. Před aplikací si pečlivě přečtěte instrukce výrobce. Před použitím vypněte přístroj a nechte ho vychladnout. Nastříkejte roztok na hydraspunovou utěrku a přetřete čištěnou plochu, uvolněnou nečistotu dosušte čistou suchou utěrkou.

D Clean Vlhčené čistící utěrky na obrazovky LCD/Plasma v malé dóze (100 ks)

 

D Clean Vlhčené čistící utěrky na obrazovky LCD/Plasma v malé dóze (100 ks) jsou speciální navlhčené čisticí utěrky na laptopy, ploché obrazovky, PDA, TFT/LCD a plazmové monitory, na povrstvené i nepovrstvené skleněné plochy, například na zrcadla, snímače mikrofilmů, scanery, zpětné projektory a čočky. Neobsahuje ani stopová množství butylglykolu či metanolu. Utěrky čistí beze zbytku. K dosažení vysokého čisticího efektu vytřete dosucha hydraspunovou utěrkou. Odstraňují jemně a účinně prach i špínu.

D Clean Premium screen Clean Ultra Gel (200ml)

 

D Clean Premium screen Clean Ultra Gel (200ml) je speciální čistící gel (200 ml) na TFT/LCD/Plasma obrazovky a laptopy je vysoce účinný, nezatéká a v kombinaci s profesionální utěrkou D-WIPES nezanechává skvrny a čistí dokonale beze šmuh. Gel naneste na utěrku, vyčistěte znečištěnou plochu a následně ještě vyleštěte suchou stranou utěrky, aby se tak předešlo skvrnám. Utěrku je možno prát, má dlouhou životnost. Vysoká hustota vláken a kompaktní vláknová struktura dávají utěrce D-WIPES výjimečné čistící schopnosti při mokrém i suchém čištění. Vysoká hladkost jejího povrchu a měkkost chrání čištěný povrch před poškrábáním. Čistící gel šetrně čistí i citlivé povrchy jako LCD monitory, notebooky, pocket PC a speciální obrazovky, je možné jej použít i na tmavé plastové povrchy a klávesnice.

D Clean Profesionální mikrofázová utěrka D-WIPES (20 x 20 cm) – čistící utěrka

 

D Clean Profesionální mikrofázová utěrka D-WIPES (20 x 20 cm) lze použít na TFT/ LCD/Plasma monitory. Vysoká hustota vláken a kompaktní vláknová struktura dávají D-WIPES výjimečné čisticí schopnosti při mokrém i suchém čištění, které se znásobí v kombinaci s čisticími roztoky D-Clean. Při čištění nezanechává šmouhy. Vysoká savost a rychlé schnutí jsou jedinečné vlastnosti umožňující mnohonásobné použití. Utěrka D-WIPES je pratelná (60°C) s dlouhou životností. Vysoká hladkost povrchu a měkkost na omak chrání čištěný povrch před poškrábáním.

D Clean Stírací hydrofilní utěrka na tabule – čistící utěrka

 

D Clean Stírací hydrofilní utěrka na tabule – čistící utěrka se používá na whiteboardové tabule je velice jemná a savá, ideální pro použití v kombinaci s čisticími roztoky na bílé tabule. Neškodí životnímu prostředí a nedráždí pokožku. 100 ks utěrek v PE-sáčku se samolepícím uzavíráním, rozměr 22 x 16 cm.

D Clean Odstraňovač etiket 200 ml

 

LABEL-OFF odstraňuje nalepené papírové etikety. Účinná látka proniká do papíru a naruší přilnavost lepidla. Zbytky lepidla odstraníte snadno suchou utěrkou. Vzhledem k silnému působení rozpouštědla může dojít k narušení některých materiálů, např.polystyrénu. Před aplikací vyzkoušejte odolnost materiálu vůči rozpouštědlu na malé ploše. Label-off nastříkejte přímo na etiketu, pro přesnou aplikaci použijte přiloženou trubičku, cca po čtyřech minutách etiketu snadno odstraníte. Zbytky lepidla odstraňte suchou utěrkou.

D Clean Premium ALL-IN-ONE Cleaning Set – čistící set

 

D Clean Premium ALL-IN-ONE Cleaning Set – čistící set je ideální pro komplexní vyčištění všech částí PC sestav, notebooků, mobilních telefonů, tabletů či různých typů televizí. Nová technologie vysoce účinného čisticího roztoku v kombinaci s profesionální mikrofázovou utěrkou D-WIPES zabezpečuje rychlé a jednoduché vyčištění všech typů obrazovek (např. TFT, LCD, Plasma,…). Roztok účinně odstraňuje všechny nečistoty, prach a mastnotu, neobsahuje alkohol a má antistatické účinky. Tvarovaná houbička byla speciálně vyvinuta pro jednoduché a dokonalé vyčištění klávesnice. Plastová tyčinka s pěnovým aplikátorem v kombinaci s vlhkou/suchou utěrkou DUO-WIPES je pak určena na detailní vyčištění rohů a těžce dostupných míst klávesnice. Na cesty je obzvláště vhodná sada vlhké/suché utěrky DUO-WIPES na obrazovky, která je díky malým rozměrům lehce použitelná v každé s ituaci.

D Clean Premium Cleaning Pen Ultra Gel – čistící pero

 

D Clean Premium Cleaning Pen Ultra Gel – čistící pero je jediněčná novinka v čištění všech typů obrazovek notebooků, obzvlášť vhodné na TFT/LCD/LED/Plasma typy nebo vysoce citlivé dotykové displeje telefonů, smartphonů, iPadů, iPodů či tabletů. Tzv. "ČISTÍCÍ PERO" obsahuje vysoce účinný gel, jehož speciální složení umožňuje čištění a přímou aplikaci i na horké povrchy a displeje bez zanechání nežádoucích skvrn či šmuh. Mini rozměry pera umožňují jeho přibalení do každé tašky či kapsy a jeho rychlé a jednoduché použití v každé situaci. Vhodné tedy obzvláště do školy či na cesty. Neobsahuje alkohol.